E-post

kansliet@piteaif.se

Telefon

0911-23 05 95

Vi söker ideella krafter!

Piteå IF vill ta nästa steg och söker nu ideella krafter till vår matchdagsorganisation vid våra matcher i Ettan. Vi söker dig som har ett stor passion och ett intresse för att utveckla våra arrangemang. Vi vill förstärka matchdagssorganisationen – och söker ideella krafter som är villiga att hjälpa till med evenemangen.

Brinner du för idrotten och vill vara en del av den positiva utveckling som omger herrlag – anmäl ditt intresse och bli en del av den utvecklingen.

Vad gör matchdagsorganisationen under match?

Vi ser till att alla som kommer till våra matcher erbjuds bästa möjliga service och får en trivsam och minnesvärd upplevelse.

Varför behövs du?

Vi vill utveckla våra arrangemang för att locka fler Pitebor till LF Arena, vi vill ge alla dem ett så gott bemötande som möjligt och tydligt förmedla det som vi alla redan vet – att det bästa som finns är att se på fotboll!

Vi söker också övriga volontärer som vill hjälpa till med andra arbetsinsatser; ex tvätt, våra sociala projekt, hemsida mm.

Är du intresserad eller vill veta mer? Hör av dig till Jens Hedström 073-0690563, Ulf Viklund 070-9356070 eller Håkan Norberg 070-5514784.

Läs fler nyheter

FREDRIK JOHANSSON ÅTERVÄNDER TILL PIF

FREDRIK JOHANSSON ÅTERVÄNDER TILL PIF

Fredrik Johansson återvänder till Piteå IF efter att spenderat vårsäsongen i seriekonkurrenten Täby.- Fredrik är en fantastiskt duktig fotbollsspelare och vi är glada att vi kommit överens med honom om en återkomst. Vi hoppas att Fredde ska hjälpa oss till många poäng...

BRASILIANAREN ALEX BRILHANTE ANSLUTER TILL PIF

BRASILIANAREN ALEX BRILHANTE ANSLUTER TILL PIF

Alex Brilhante är det senaste nyförvärvet till Piteå IF. Alex ansluter från Porriño Industrial FC som spelar i spanska ligan och finns med truppen när de startar upp träningarna på torsdag.- Alex har vi goda referenser på sedan han hade Tomas Eriksson som tränare...

PIF OCH BODEN INGÅR I ETT FÖRENINGSUTVECKLANDE SAMARBETE

PIF OCH BODEN INGÅR I ETT FÖRENINGSUTVECKLANDE SAMARBETE

PIteå IF och Bodens BK som spelar i division 2 har tecknat ett föreningsutvecklande samarbete vilket innebär att spelare under 23 kan lånas ut till Boden för att få speltid. Totalt kan man ha två målvakter och sex utespelare på ett sådant avtal och på avtalet kommer...